Spana in sommarens mest solsäkra slots

Spana in sommarens mest solsäkra slots

Sommaren är kort, det mesta regnar bort – är det inte så han sjunger, optimisten Ledin? Med det sagt kan det väl kanske hända att det ligger något i det han sjunger, även om vi inte är något London ännu (ja förutom Göteborg då kanske, där regnar det väl hela sommaren har vi hört).

Anyways – vi har såklart tänkt ut en plan för att kunna solsäkra även de mest gråa dagarna i sommar. Vi har nämligen tagit fram tre riktigt somriga slots från Push Gaming för att råda bot på saken.

Hur grått och trist det än är hos dig just nu, skiner solen alltid i de här slotsen. Du kan tacka oss sen!

logo image

Wild Swarm

Om det är något som skriker sommar så är det bina. Vi vill inte ha dem i saften, men däremot vill vi mer än gärna ha dem kvar ute i naturen. Man ska vara snäll mot bin eftersom de är livsviktiga för oss. Föredrar du att se söta bin från ungefär en skärmlängds avstånd kan du passa på att besöka dem i sloten Wild Swarm, och precis som i verkliga livet kan bina göra dig fina tjänster även här.

Med hjälp av honungskakor kan du till exempel få hyggliga direktvinster, bina kan ge dig free spins med honungsklistriga wilds, och såklart kan de charmiga bina även börja svärma. Under ett Swarm Mode kommer du få 10 free spins tillsammans med en hel hög honungsklistriga wilds, och detta kan vara den funktion i spelet som har potential till de allra finaste utdelningarna. Den maximala vinsten i Wild Swarm ligger på 3 100 gånger insatsen.

Wild Swarm slot

Wild Swarm slot

Fat Rabbit

Sommaren och landet hör ihop som mjukglass och pommes. På sommaren ska man liksom vara på landet, oavsett man vill eller inte. I Fat Rabbit behöver du inte oroa dig för varken vilda kor, grus i skorna eller myggbett – men för en mer autentisk känsla kanske du iallafall kan dra på dig stråhatten när du spelar om du har en sådan.

I denna slot får du följa med en ständigt hungrig kanin på hans upptåg hos en bonde som inte är fullt lika förtjust i den hungriga kaninen som vi är. Vår söta lilla kanin har nämligen en tendens att sätta i sig bondens grödor, och främst då hans wild morötter, vilka inte bara kan hjälpa dig i spelet genom att ersätta andra symboler, utan också genom att få kaninen att växa till en gigantisk symbol och ge dig extra free spins.

Du kanske förstår varför vi gillar kaninen bättre än bonden, och vill du ha en landet-känsla hemifrån har Fat Rabbit en maximal potential att dela ut upp till 2 000 gånger insatsen.

Fat Rabbit slot

Fat Rabbit slot

Fire Hopper

Vad är sommaren utan sol, bad och näckrosblad? I denna blåa lilla sjö fylls vattnet av en samling härligt färgsprakande näckrosor, och på dessa trivs de magiska grodor vi finner i spelet. Dessa grodor landar vi mer än gärna, då de kan ge oss bland annat både multiplikatorer såväl som bonusspel. Grodorna agerar också wilds, vilket innebär att de kan ersätta alla betalande symboler i spelet för att hjälpa dig skapa eller förbättra en vinst.

Skulle en groda landa tillsammans med en trollslända kan det hända riktigt fina grejer – då kommer du få se på hoppande grodor. Dessa kommer hoppa runt i vattnet för att fånga in vinster till dig, samtidigt som en stämningsfull sommarnatt sänker sig över spelplanen.

Något annat som kan få en att känna sig ganska stämningsfull i sloten Fire Hopper, det är dess maximala vinst. Här finns det möjlighet att vinna upp till 50 000 gånger insatsen, så här har man tagit i rejält.

Hoppas du får en trevlig sommar – oavsett väder!

Fire Hopper slot

Fire Hopper slot

logo image

Author: James Harvey